Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι σημαντική για εμάς!

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να διαβάσετε την παρούσα Πολιτική Απορρήτου και να ενημερωθείτε για τον τρόπο με τον οποίο η εταιρεία με την επωνυμία "ENTRANET"- Έρευνα Και Ανάπτυξη Τεχνολογικών Εφαρμογών εταιρεία περιορισμένης ευθύνης (Ε.Π.Ε.) που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και διαχειρίζεται την ιστοσελίδα "Housemate.gr", λειτουργώντας ως Υπεύθυνος Επεξεργασίας, συλλέγει, αποθηκεύει, χρησιμοποιεί και εν γένει επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα σας όταν επισκέπτεστε, εγγράφεστε ή χρησιμοποιείτε τον δικτυακός τόπος της Εταιρείας (εφεξής "ιστότοπος") και τις κινητές εφαρμογές της (εφεξής τα "Apps").
Λαμβάνουμε αυστηρά μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό 2016/679/ΕΕ και εν γένει το ισχύον εθνικό και ευρωπαϊκό νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο και δεσμευόμαστε πως τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τον σκοπό που αναφέρεται κάθε φορά και οι πληροφορίες δεν θα αποκαλυφθούν ή πωληθούν σε τρίτα πρόσωπα για άλλους μη σχετικούς σκοπούς.
Χρησιμοποιούμε μόνο υπηρεσίες από φημισμένα τρίτα μέρη που έχουν συνάψει συμφωνίες επεξεργασίας δεδομένων και σέβονται το απόρρητό σας με τον ίδιο τρόπο που κάνουμε και εμείς. Εκτιμούμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και δεσμευόμαστε για την πλήρη διαφάνεια στον τρόπο με τον οποίο συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε και προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αναγνωρίζουμε την ανάγκη σας να ασκείτε έναν εύλογο έλεγχο στα προσωπικά σας δεδομένα και δεσμευόμαστε να εφαρμόζουμε μηχανισμούς, διαδικασίες και πολιτικές που θα διασφαλίζουν την εμπιστευτικότητα, την ακεραιότητα και την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων καθ' όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής τους.
Η παρούσα επισήμανση απορρήτου επεξηγεί ποιες πληροφορίες συλλέγουμε από εσάς όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας ή όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας αλλά και σας γνωστοποιεί τους λόγους για τους οποίους επεξεργαζόμαστε τις προσωπικές σας πληροφορίες καθώς και τι κάνουμε στη συνέχεια με αυτές. Συνεπώς, σας ενθαρρύνουμε να διαβάσετε προσεκτικά την παρούσα Επισήμανση Απορρήτου και να βεβαιωθείτε πως κατανοείτε και συμφωνείτε με τους επί μέρους όρους της παρούσας ειδοποίησης.

Ποιους αφορά η παρούσα πολιτική.
Η παρούσα πολιτική θα πρέπει να διαβάζεται σαν ενιαίο κείμενο με την Πολιτική Cookies η οποία αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της παρούσης, για όλους εσάς που επισκέπτεστε, εγγράφεστε, αλληλεπιδράτε με την ιστοσελίδα www.housemate.gr καθώς και το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και πώλησης προϊόντων της Εταιρείας, για εσάς που χρησιμοποιείτε την τεχνολογία που σας καθιστούμε διαθέσιμη ή συνδέεστε και κάνετε χρήση της εφαρμογής μας ή έχετε πρόσβαση σε άλλες λύσεις που σας παρέχουμε ή σας καθιστούμε διαθέσιμες.

Τι είναι τα προσωπικά δεδομένα;
Τα Προσωπικά Δεδομένα είναι κάθε πληροφορία που αναφέρεται σε εσάς τα φυσικά πρόσωπα που κάνετε χρήση του παρόντος ιστότοπου και μπορεί να οδηγήσει στην εξακρίβωση της ταυτότητάς σας. Τα προσωπικά δεδομένα μπορεί να περιλαμβάνουν ενδεικτικά πληροφορίες όπως: ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, e-mail, τηλέφωνο επικοινωνίας, διεύθυνση IP, αναγνωριστικό στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης κ.α., οι οποίες προσδιορίζουν ή μπορεί να προσδιορίσουν την ταυτότητά σας.

Τι είναι η επεξεργασία δεδομένων;
Κάθε πράξη που πραγματοποιείται με ή χωρίς τη χρήση αυτοματοποιημένων μέσων, σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ή σε σύνολα δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως ενδεικτικά: η συλλογή, η καταγραφή, η καταχώριση, η οργάνωση, η αποθήκευση, η προσαρμογή, η τροποποίηση, η μεταβολή, η ανάκτηση, η αναζήτηση πληροφοριών, η γνωστοποίηση μέσω διαβίβασης, η χρήση, η διάδοση, η διαγραφή ή η καταστροφή.

Είναι υποχρεωτική η παραχώρηση των δεδομένων σας;
Η παραχώρηση των δεδομένων σας στην Εταιρεία μπορεί να είναι απαραίτητη για να επιτευχθούν οι σκοποί που προσδιορίζονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου ή να είναι προαιρετική.
Εάν αρνηθείτε να παραχωρήσετε τα στοιχεία που επισημαίνονται ως υποχρεωτικά στους διαδικτυακούς τόπους, θα καταστεί αδύνατο να επιτευχθεί ο βασικός σκοπός της συλλογής των συγκεκριμένων δεδομένων. Μπορεί για παράδειγμα να καταστεί αδύνατη η πραγματοποίηση κάποιας αγοράς ή η παροχή άλλων υπηρεσιών που είναι διαθέσιμες προς εσάς.
Η παραχώρηση επιπρόσθετων δεδομένων στην Εταιρεία (πέραν εκείνων που επισημαίνονται ως υποχρεωτικοί) είναι προαιρετική και δεν επιφέρει συνέπειες σχετικά με τους κύριους σκοπούς της συλλογής δεδομένων, αλλά η παραχώρησή τους χρησιμεύει στη βελτιστοποίηση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε;
Φροντίζουμε να συλλέγουμε μόνο τα απολύτως απαραίτητα δεδομένα σας, τα οποία είναι κατάλληλα και σαφή για τον σκοπό που προορίζονται κάθε φορά. Ως προκαταρκτικό ζήτημα, δεν επεξεργαζόμαστε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα (που ονομάζονται δεδομένα ειδικής κατηγορίας στον ευρωπαϊκό νόμο δεδομένων) ή πληροφορίες σχετικά με παιδιά.
Μέσω του housemate.gr, ενδέχεται να λάβουμε πληροφορίες για εσάς με διάφορους τρόπους. Οι τύποι προσωπικών πληροφοριών που μπορούμε να λάβουμε περιλαμβάνουν:

* Δεδομένα που συλλέγονται κατά τη δημιουργία λογαριασμού χρήστη στον ιστότοπο μας ή στην εφαρμογή: ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail), κωδικός πρόσβασης (login password). Στα πλαίσια αυτά μπορεί να επικοινωνήσουμε μαζί σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση που μας έχετε ήδη γνωστοποιήσει με την εγγραφή σας και σύμφωνα πάντα με την συγκατάθεση που μας έχετε παράσχει, προτείνοντάς σας προϊόντα και υπηρεσίες βασισμένοι στις πληροφορίες που λάβαμε κατά την εγγραφή, τις προηγούμενες εισόδους σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα ή κατά την προσπάθεια παραγγελίας σας.

* Δεδομένα που ενδέχεται να συλλέγονται και που μας παρέχετε από την επικοινωνία σας μαζί μας. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν: το ονοματεπώνυμό σας, τα στοιχεία επικοινωνίας σας, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που ενδιαφέρουν εσάς ή την εταιρεία σας, τη γνώμη και τις προτιμήσεις σας σχετικά με ένα προϊόν, τις προτιμήσεις σας όσον αφορά την επικοινωνία, την ανατροφοδότηση που μας παρέχετε για τις υπηρεσίες μας.

* Προσωπικά σας δεδομένα ζητούνται επίσης κατά την αγορά ενός ή περισσοτέρων προϊόντων της εταιρείας μέσω του εταιρικού ηλεκτρονικού καταστήματος τα οποία απαιτούνται κατ' ελάχιστον για τη διεκπεραίωση τόσο της αγοράς του προϊόντος αλλά και της ενδεχόμενης αποστολής του σε κάποιο προορισμό της επιλογής σας. Οι αναγκαίες πληροφορίες περιλαμβάνουν το ονοματεπώνυμό σας, το τηλέφωνο επικοινωνίας σας, η διεύθυνση για την παράδοση και την τιμολόγηση, καθώς και πληροφορίες σχετικά με τη μέθοδο πληρωμής που εσείς έχετε επιλέξει.

* Κατά τη διάρκεια κάθε επίσκεψης στον ιστότοπο μας, εκτός από τα παραπάνω αναφερόμενα προσωπικά δεδομένα, περαιτέρω δεδομένα συλλέγονται αυτόματα για τεχνικούς λόγους, όπως η διεύθυνση IP, την οποία διαθέτει ο Internet Service Provider (ISP) για τη σύνδεση με το διαδίκτυο, ή πληροφορίες σε σχέση με το πρόγραμμα περιήγησης (browser) στο διαδίκτυο που χρησιμοποιείται από εσάς (τεχνικές πληροφορίες). Αυτές οι τεχνικές πληροφορίες μπορούν, σε μεμονωμένες περιπτώσεις, να συνιστούν Προσωπικά Δεδομένα. Κατά κανόνα, χρησιμοποιούμε τεχνικά στοιχεία, ωστόσο, μόνο στο βαθμό που αυτό είναι αναγκαίο για τεχνικούς λόγους, για τη λειτουργία και την προστασία της ιστοσελίδας μας ενάντια στις επιθέσεις και την κατάχρηση, καθώς και σε ψευδώνυμη ή ανώνυμη μορφή για στατιστικούς σκοπούς.

* Δεδομένα που συλλέγονται από τη χρήση cookies στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο χρήσης των cookies στην αντίστοιχη Πολιτική Cookies.

Πως χρησιμοποιούμε τα δεδομένα που συλλέγουμε;
Θέλουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία τόσο κατά την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας όσο και κατά τις αγορές σας και για να το πετύχουμε αυτό είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε και να επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα που έχουμε συλλέξει από εσάς. Φυσικά, αν οποτεδήποτε θελήσετε να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας, θα βρείτε παρακάτω λεπτομερείς πληροφορίες που αφορούν τα δικαιώματά σας, ποια είναι αυτά και πως μπορείτε να τα ασκήσετε.
Θυμηθείτε πως αν επιλέξετε να μη μοιραστείτε τα δεδομένα σας μαζί μας ή αρνηθείτε ορισμένα δικαιώματα επικοινωνίας, τότε ενδέχεται να μη μπορέσουμε να σας παρέχουμε κάποιες υπηρεσίες που έχετε ζητήσει (π.χ. διαθεσιμότητα προϊόντων κ.α.). Σας γνωστοποιούμε τέλος ότι η επεξεργασία των δεδομένων σας διεξάγεται είτε από το ειδικά εξουσιοδοτημένο προσωπικό της Εταιρείας, είτε μέσω ηλεκτρονικών συστημάτων της Εταιρείας και κατ΄εξαίρεση από τρίτους, οι οποίοι έχοντας δεσμευτεί συμβατικά για την τήρηση της εμπιστευτικότητας και την προστασία των δεδομένων σας διεξάγουν εργασίες που είναι απαραίτητες για την επίτευξη των σκοπών που συνδέονται αυστηρά με την πώληση προϊόντων μέσω των διαδικτυακών μας τόπων.

Η χρησιμοποίηση και επεξεργασία των δεδομένων σας εξυπηρετούν κάποιους σκοπούς που προαναφέρθηκαν όπως:
* Τα στοιχεία δημιουργίας λογαριασμού χρήστη.
* Τα στοιχεία επικοινωνίας
* Τα απαραίτητα στοιχεία για την διεκπεραίωση της παραγγελίας σας και την αποστολή της
* Αποστολή ενημερωτικού δελτίου (newsletter

Χρονικό διάστημα διατήρησης των δεδομένων σας.
* Διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα σας για όσο χρειάζεται προκειμένου να εκπληρώσουμε τους σκοπούς που ορίζονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου (εκτός και αν μεγαλύτερη περίοδος διατήρησης απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία). Γενικά αυτό σημαίνει ότι θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο διάστημα έχετε λογαριασμό στην Εταιρεία μας.
* Αναφορικά με τα προσωπικά σας δεδομένα που σχετίζονται με αγορές προϊόντων, διατηρούμε αυτά τα δεδομένα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα προκειμένου να συμμορφωθούμε με τις νομικές μας υποχρεώσεις (όπως τη φορολογική και εμπορική νομοθεσία και για λόγους παροχής εγγύησης).
* Εάν έχετε εγγραφεί στα ενημερωτικά δελτία - δελτία προώθησης (newsletters), τα δεδομένα σας θα διατηρηθούν για όσο διάστημα είστε εγγεγραμμένοι στις λίστες διανομής μας. Όταν διαγραφούν τα στοιχεία σας κατόπιν αιτήματος σας, το e-shop διατηρεί αυτά τα αρχεία διαγραφής για 30 ημέρες.
* Τα Προσωπικά Δεδομένα σας που συλλέχθηκαν με τη χρήση των cookies διατηρούνται σύμφωνα με τα οριζόμενα στην Πολιτική Cookies από τη στιγμή που θα δώσετε την συγκατάθεση σας κατά την είσοδο στoν ιστότοπο μας για την χρήση τους.


Ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων
Δεσμευόμαστε να διαφυλάσσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των προσωπικών σας δεδομένων έχουμε λάβει όλα τα κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα και χρησιμοποιούμε εύλογες τεχνικές και προφυλάξεις για την προστασία από κάθε μορφής τυχαία ή αθέμιτη επεξεργασία αλλά και για να αποτρέψουμε την απώλεια, την κακή χρήση ή την αλλοίωση.
Αποθηκεύουμε όλες τις προσωπικές πληροφορίες που παρέχετε στους ασφαλείς διακομιστές μας (με κωδικό πρόσβασης και χρήση τείχους προστασίας). Όλες οι ηλεκτρονικές χρηματοοικονομικές συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω της ιστοσελίδας μας προστατεύονται με τεχνολογία κρυπτογράφησης.
Παράλληλα ξεκαθαρίζουμε ότι είστε υπεύθυνοι για τη διαδικασία επαλήθευσης και ορθότητας των Προσωπικών δεδομένων που διατηρούμε, προκειμένου αυτά να είναι ακριβή και ενημερωμένα. Σε κάθε περίπτωση μεταβολής κάποιου στοιχείου που σας αφορά (αρ. ταυτότητας, τηλέφωνα επικοινωνίας, διευθύνσεις κτλ) έχετε την υποχρέωση να ενημερώνετε σχετικά την εταιρεία.
Είστε υπεύθυνοι για τη διατήρηση της εμπιστευτικότητας του κωδικού πρόσβασης που χρησιμοποιείτε για την πρόσβαση στον ιστότοπο μας καθώς επίσης και αποκλειστικά υπεύθυνοι για τη διατήρηση της μυστικότητας του κωδικού από τρίτα πρόσωπα. Θυμηθείτε ότι είναι δική σας ευθύνη να διασφαλίσετε ότι τα δεδομένα που μας παράσχετε είναι αληθή και ακριβή. Σε διαφορετική περίπτωση, ο χρήστης θα είναι υπεύθυνος για την ανακρίβεια ή το αναληθές των εν λόγω δεδομένων καθώς επίσης και για τις ζημιές που ενδέχεται να προκληθούν.


Ποια είναι τα δικαιώματά σας;
Σύμφωνα με τους περιορισμούς που ορίζονται στους νόμους περί προστασίας δεδομένων της ΕΕ (κανονισμός 679/2016) και στην αντίστοιχη Ελληνική νομοθεσία, έχετε συγκεκριμένα δικαιώματα αναφορικά με τα Προσωπικά δεδομένα σας και αυτά είναι τα ακόλουθα:
Έχετε δικαίωμα ενημέρωσης. Αυτό σημαίνει ότι έχετε δικαίωμα να ενημερώνεστε με σαφήνεια, διαφάνεια και κατανόηση για τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα καθώς επίσης και για τα δικαιώματά σας.

Έχετε δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα. Αυτό σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα να ενημερωθείτε από εμάς εάν επεξεργαζόμαστε δεδομένα σας. Αν επεξεργαζόμαστε δεδομένα μας μπορείτε να ζητήσετε να ενημερωθείτε για τον σκοπό μας επεξεργασίας, το είδος των δεδομένων που τηρούμε, σε ποιους τα δίνουμε, πόσο διάστημα τα αποθηκεύουμε, αν γίνεται αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων, αλλά και για τα λοιπά δικαιώματα σας.

Έχετε δικαίωμα διόρθωσης ανακριβών δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Αν διαπιστώσετε ότι υφίσταται λάθος στα δεδομένα μας μπορείτε να μας υποβάλλετε αίτηση για να τα διορθώσουμε (π.χ. διόρθωση ονόματος ή ενημέρωση αλλαγής διεύθυνσης). Να θυμάστε ότι εάν είστε εγγεγραμμένος χρήστης μας ιστοσελίδας μας, μπορείτε μας να αποκτήσετε πρόσβαση στην ενότητα που αντιστοιχεί στα προσωπικά μας δεδομένα για να τροποποιήσετε ή να επικαιροποιήσετε μας πληροφορίες που μας αφορούν. Ωστόσο, με την ενεργή παροχή των προσωπικών δεδομένων μας σε εμάς με οποιονδήποτε τρόπο, εγγυάστε ότι αυτά είναι αληθή και ακριβή και συμφωνείτε να μας ειδοποιήσετε για οποιαδήποτε αλλαγή ή τροποποίησή μας. Την αποκλειστική ευθύνη για οποιεσδήποτε απώλειες ή ζημίες που προκλήθηκαν στην ιστοσελίδα μας ή στο πρόσωπο που είναι υπεύθυνο για την ιστοσελίδα ή σε οποιονδήποτε τρίτο, λόγω συμπλήρωσης εσφαλμένων, ανακριβών ή ελλιπών πληροφοριών στα έντυπα εγγραφής, φέρει ο χρήστης. Παρακαλούμε να θυμάστε ότι κατά γενικό κανόνα θα πρέπει να παρέχετε μόνο τα δικά μας προσωπικά δεδομένα, και όχι δεδομένα τρίτων, εκτός από το βαθμό που αυτό επιτρέπεται σύμφωνα με την παρούσα Επισήμανση Απορρήτου.

Έχετε δικαίωμα διαγραφής/δικαίωμα στη λήθη. Μπορείτε να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα δεδομένα σας αν δεν είναι απαραίτητα πλέον για μας ως άνω αναφερόμενους σκοπούς επεξεργασίας ή επιθυμείτε να ανακαλέσετε τη συναίνεση μας στη περίπτωση που αυτή είναι η μόνη νόμιμη βάση.

Έχετε δικαίωμα περιορισμού μας επεξεργασίας. Μπορείτε να μας ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία των δεδομένων μας για όσο χρόνο εκκρεμεί η εξέταση των αντιρρήσεων σας ως προς την επεξεργασία.

Έχετε δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων σας. Μπορείτε να μας ζητήσετε να λάβετε σε αναγνώσιμη μορφή τα δεδομένα που έχετε παράσχει ή να μας ζητήσετε να τα διαβιβάσουμε σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας.

Θα διατηρήσουμε την εμπιστευτικότητα των προσωπικών σας δεδομένων και θα διασφαλίσουμε ότι μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας. Μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας χωρίς κόστος, στέλνοντάς μας ένα email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. απλώς αναφέροντας τον λόγο του αιτήματός σας και υποβάλλοντας το δικαίωμα που θέλετε να ασκήσετε. Εάν πιστεύουμε ότι είναι απαραίτητο να επιβεβαιώσουμε την ταυτότητά σας, ενδέχεται να ζητήσουμε ένα αντίγραφο που να αποδεικνύει την ταυτότητά σας.


Ποιο είναι το εφαρμοστέο δίκαιο κατά την επεξεργασία των Δεδομένων μας από εμάς;
Εφαρμοστέο Δίκαιο είναι το Ελληνικό Δίκαιο, που διαμορφώνεται σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων 2016/679/ΕΕ, και εν γένει το ισχύον εθνικό και ευρωπαϊκό νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο για την προστασία προσωπικών δεδομένων. Αρμόδια δικαστήρια για τυχόν αναφυόμενες διαφορές σχετιζόμενες με τα Δεδομένα μας είναι τα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης.


Πού μπορείτε να προσφύγετε αναφορικά με το ισχύον δίκαιο για την προστασία των Προσωπικών Δεδομένων σας;
Αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τη νομοθεσία για τα προσωπικά δεδομένα ή αν θεωρείτε ότι τυχόν παραβιάζονται τα δικαιώματα σας μπορείτε να απευθυνθείτε στην αρμόδια εποπτική αρχή.
Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα
Κηφισιάς 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα
Τηλεφωνικό Κέντρο: +30-210 6475600
Fax: +30-210 6475628
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αλλαγές της παρούσας Πολιτικής.
Ενδέχεται να ενημερώνουμε την παρούσα Πολιτική Απορρήτου όποτε αυτό είναι αναγκαίο. Εάν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου ή στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, θα δημοσιεύουμε στην ιστοσελίδα μας την επικαιροποίηση μας παρούσας, προτού οι αλλαγές τεθούν σε ισχύ και θα μας ειδοποιούμε με κάθε πρόσφορο τρόπο. Σας ενθαρρύνουμε να διαβάζετε, ανά τακτά διαστήματα, την παρούσα Πολιτική για να γνωρίζετε πώς προστατεύονται τα Δεδομένα σας.

Πως μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ελπίζουμε ότι η παρούσα Πολιτική Απορρήτου βοήθησε να κατανοήσετε τον τρόπο με τον οποίο χειριζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα και τα δικαιώματά σας και να ελέγχετε τον χειρισμό από την Εταιρεία μας. Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που δεν έχουν καλυφθεί, ή σχόλια και προβληματισμούς σχετικά με την Πολιτική Απορρήτου, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να ενημερώσετε μας προτιμήσεις μας, να διορθώσετε τα δεδομένα σας, να υποβάλετε ένα αίτημα ή να μας κάνετε ερωτήσεις στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.